Monday, September 17, 2012

Μωσαϊκό






ΥΛΙΚΑ:
450 γρ. μπισκότα digestive ή petit beurre
250 γρ. γάλα
180 γρ. ζάχαρη
125 γρ. βούτυρο
60 γρ. Κακάο

Εκτέλεση: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο, την ζάχαρη και το γάλα και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι το βούτυρο & η ζάχαρη να γίνουν ένα χωρίς να βράσουν. Μετά προσθέτουμε το κακάο. Το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει λίγο μέχρι εμείς να κόψουμε τα μπισκότα σε χοντρά κομμάτια σε ένα μπολ. Ρίχνουμε τα μπισκότα στο μείγμα ανακατεύουμε με μία σπάτουλα και το τυλίγουμε σε μία λαδόκολλα σε ρολό. Το τοποθετούμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες. 

No comments:

Post a Comment